Acupuncturist Eindhoven – Betty Wondergem

Op zoek naar een therapie voor mijn chronische migraine kwam in aanraking met de Chinese Geneeskunde. De Chinese Geneeskunde kent een holistische benadering waarbij lichaam en geest als één geheel worden gezien. Bij het stellen van een diagnose en het daaruit voortvloeiende behandelplan wordt niet alleen naar klachten en symptomen gekeken maar ook naar het voedingspatroon en de leefstijl. Ik vond dit zo boeiend dat ik mij hierin ben gaan scholen.

Ik heb de opleiding VoetreflexPlus gevolgd bij Total Health in Breda. Bij deze vorm van voetreflextherapie worden op het onderbeen en de voet ook meridianen en acupunctuurpunten gemasseerd.

Vervolgens heb ik mij verdiept in de Voedingsleer. Dit resulteerde in het Diploma Chinfood Voedingsconsulent. Deze voedingsleer is gebaseerd op het Chinese 5 elementensysteem waarbij het versterken van het spijsverteringssysteem centraal staat. Bij klachten kan voeding als medicijn ingezet worden zodat je je beter en vitaler gaat voelen. Het gaat hierbij dan om voedingsmiddelen welke wij in de westerse wereld kennen en gebruiken.

Omdat ik mijn kennis nog verder wilde uitbreiden ben ik de opleiding Acupunctuur gaan volgen. Deze opleiding heb ik in 2018 met succes afgerond.

Tijdens mijn behandelingen kan ik diverse methoden gebruiken zoals acupunctuur, massage van de meridianen, maar ook cuppen of guasha. Voorafgaand aan de behandeling bespreken we dit.

Cliëntervaring met Betty

“Al enige tijd bij Betty voor acupunctuur behandeling en voetreflex voor rouwverwerking. Zeer tevreden, erg vriendelijk en kundig. Je mag er jezelf zijn en kunt er alles kwijt. Betty is zeker aan te bevelen.”

Neem contact met Acupuncturist Eindhoven op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn acupunctuurpraktijk.