Klacht over mij?

In mijn praktijk werk ik volgens de kwaliteitseisen en afspraken van mijn beroepsvereniging. Mocht je een klacht hebben, en we komen er samen niet uit dan lees je hieronder waar je terecht kunt.

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit samen met jou te bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ.

Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/

Mijn VBAG nummer is 21608024